Vihdin Ekokylä ry:n käyttämiä laitteita on mahdollista myös lainata kohtuulliseen hintaan:

Laite Merkki Lainaushinta Lisätiedot
Ruohonleikkuri Klippo Champion 20€/vrk, 10€/8h, 8€/4h, 5€/2h Polttoaine: 4 tahti, 95E/98E/pienkonebensa.
Raivaussaha Stihl FS 260 25€/vrk, 13€/8h, 9€/4h Kolme terää: siima-, kolmipää- ja raivausterä. Valjaat. Polttoaine: 2 tahti bensa/pienkonebensa 2-t. 
Puutarhajyrsin Viking 585 20€/vrk, 10€/8h, 8€/4h, 5€/2h Max työleveys 85cm, kovemmassa maassa kapeampi. Polttoaine: 4 tahti, 95E/98E/pienkonebensa.
Halkomakone Timco polttomoottorilla 8t. (100cm)

42€/vrk, 22€/8h, 15€/4h, 10€/2h

Halkomakone polttomoottorilla 8 t (100 cm). 
  • Suuri 8 tonnin halkaisuvoima
  • Ei tarvetta sähkölle
  • Suuret pyörät ja vetokoukku liikutteluun

Tekniikan maailman testin menestyjä reilumpiinkin klapiurakoihin. Voimakas polttomoottori mahdollistaa käytön vaikka suoraan metsässä!

Vajaan tankin täyttämisestä palautettaessa veloitetaan lisähinta tankin koon mukaan.  

 

Lainausehdot:      
Laina-aika Laina-aika on nouto- ja palautusajan välinen aika ellei toisin sovita. Laina-aika lasketaan riippumatta siitä onko laite ollut käytössä tai ei.
Palautus ja huolto Laite palautetaan sovittuna aikana. Lainaksiottaja huolehtii että laitteet palautetaan puhdistettuna ja tankattuna sekä muutenkin sellaisessa kunnossa, kun se oli noudettaessa. Mikäli puhdistus ja tankkaus on jäänyt tekemättä veloitetaan niistä erikseen. Lainaushintaan ei sisälly kuljetus, voiteluaine eikä polttoaine ellei niistä ole erikseen sovittu. Näissä mielellään kyllä autetaan ja neuvotaan, jotta käyttö olisi sujuvaa ja laitteet pysyisivät kunnossa.
Käyttö ja vastuu Lainaksiottajan tulee käyttää laitteita huolellisesti vain sille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön käyttöohjeiden mukaisesti. Lainaksiottaja on vastuussa ja korvausvelvollinen kaikesta vahingosta, joka laina-aikana laitteille tai muulle kalustolle aiheutuu puutteellisen huollosta tai käsittelystä ja mikäli ei voida osoittaa, että kyseessä on normaalista kulumisesta aiheutuva vika. Jos laite tai muu lainattava kohde häviää, tuhoutuu tms. on lainaksiottaja velvollinen korvaamaan sen käypäiseen arvoon tai maksimissaan uushankinta-arvoon.
  Lainaksiantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta lainaksittajalle tai kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.
Siirtäminen ja huomautukset Koneen tai laitteen lainaussopimuksen siirtämisestä kolmannelle osapuolelle on sovittava laitteen omistajan kanssa. Mikäli laitteessa tai sen varusteissa on huomautettavaa, on siitä ilmoitettava viipymättä lanaksiantajalle, mahdollinen hyvitys lainaushinnassa lasketaan ilmoitushetkestä lähtien.
Maksu Lainausmaksu maksetaan palautettaessa käteisellä, MobilePay tai tilisiirto (online). 

 

Lainaksiantaja:     Tilinumero:
Vihdin ekokylä ry   FI73 5298 0660 9143 75
Linnanniituntie 40 A, 03100 Nummela Viite:
p. 0400-871797     20019